Veel gestelde vragen


Feedback rapport

Om uw privacy te beschermen krijgen uw gegevens een code. Uw naam en andere gegevens die u direct kunnen identificeren worden weggelaten. Alleen met de sleutel van de code zijn gegevens tot u te herleiden. De sleutel van de code blijft veilig opgeborgen in de lokale onderzoeksinstelling.

Elke vrijdag versturen wij de e-mails met daarin uw persoonlijke feedbackrapport. Bijvoorbeeld, u ontvangt op woensdag de ontspanningsoefeningen, dan krijgt u twee dagen later, op vrijdag, al uw eerste feedback rapport.

Het advies is om VRelax of ontspanningsoefeningen minimaal 20 minuten per dag, minimaal vijf dagen per week voor zes weken te gebruiken omdat we daarvan weten dat dit helpt. Het kan natuurlijk gebeuren dat het voor een aantal dagen niet lukt om VRelax of ontspanningsoefeningen te gebruiken. Probeer dan zo snel mogelijk weer te starten met het volgen van advies van gebruik. Uw feedback rapport zal op deze dagen geen informatie kunnen weergeven en dus leeg zijn.

Een feedback rapport is bedoeld om u inzicht te geven in wat het gebruik van VRelax of ontspanningsoefeningen met u doet. U kunt bijvoorbeeld zien hoe vaak u gebruik maakt van VRelax of ontspanningsoefeningen en welk effect dit heeft op uw gevoel van ontspanning en kalmte.

Sommige onderzoekers en personen kunnen op de onderzoekslocatie toegang krijgen tot al uw gegevens. Ook tot de gegevens zonder code. Dit is nodig voor het onderzoek en om te controleren of het onderzoek goed en betrouwbaar is uitgevoerd. Personen die ter controle inzage krijgen in uw gegevens zijn een monitor die voor de onderzoeker werkt, nationale toezichthoudende autoriteiten, bijvoorbeeld, de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd. Zij houden uw gegevens geheim. Wij vragen u voor deze inzage toestemming te geven.

VRelax

Het kan zijn dat de batterijen leeg zijn in de controllers. Er kan een standaard AA batterij in de controller geplaatst worden. U doet dit als volgt:

  1. Verwijder het batterijklepje van uw controller door het batterijpaneel voorzichtig met uw duim omlaag te schuiven tot het loskomt.
  2. Verwijder de batterij aan de onderkant van de controller en vervang de batterij zoals aangegeven staat in het batterijcompartiment.

Start de VR bril opnieuw op en de VR bril zal uw controllers detecteren.

Als na het vervangen van de batterijen de controllers nog steeds niet worden herkend door de VR bril dan kunt u het volgende doen:

  1. Verwijder de batterijen uit de controllers.
  2. Start de VR bril op en zet het op. U ziet nu een stipje (cursor) in het midden van uw scherm. U kunt de cursor met uw hoofd laten bewegen. Als u iets wilt selecteren richt u de cursor naar het betreffende object en drukt u op de volumeknop van de VR bril om het te selecteren.

De omgeving moet nog gedownload worden op de bril. Zorg ervoor dat u verbonden bent aan een WiFi netwerk en richt de cursor naar de grijs gekleurde omgevingen. Als u de cursor een paar seconde op de omgeving laat staan gaat de omgeving vanzelf starten met downloaden.

Kijk omlaag en richt de cursor op “Menu”.

Start de bril opnieuw op door 10 seconde de power knop in te drukken. Als de bril uit is kunt u 5 seconde wachten en dan kort weer op de power te drukken om de bril weer op te starten.